Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/arbeidsongeschiktheid.nl/arbeidsongeschiktheidsverzekering.nl/public/fw/plugins/sidebar/news/view.laatstenieuws.class.php on line 11
AOV Producten/Starters AOV - Informatie over de speciale ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering voor startende ondernemers die minder dan 3 jaar geleden begonnen zijn met ondernemen. AOV Nederland www.arbeidsongeschiktheidsverzekering.nl - Arbeidsongeschiktheidsverzekering.nl

Starters AOV (ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering voor startende ondernemers)

Speciaal voor starters en aankomend zelfstandigen is er de Starters AOV (ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering voor startende ondernemers). Deze variant van de ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) is zelf samen te stellen uit het algemene productaanbod ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV's) van ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV's) en groeit mee naarmate uw bedrijf ook groeit. Een ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) wordt gezien als een kostbaar product en is voor veel startende ondernemers en aankomend zelfstandigen onbereikbaar. Daar biedt de Starters AOV (ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering voor startende ondernemers) nu een oplossing voor!

Wat is een Starters AOV (ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering voor startende ondernemers)?

Een Starters AOV (ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering voor startende ondernemers) is een variant van een ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) die speciaal rekening houdt met de beperkingen waar veel startende en aankomende ondernemers tegen aan lopen. Een veelvoorkomend argument om niet direct een ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) af te sluiten bij de start van een eigen bedrijf is dat zij de kosten hiervan (nog) niet kunnen of willen dragen. Dit is begrijpelijk want de meesten stellen het genereren van winst als primair doel voordat een ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) wordt aangevraagd. Het risico op arbeidsongeschiktheid is echter juist aanwezig bij het opstarten van een onderneming en alle budgetbeperkingen die men heeft.

Er zijn een aantal starters voordelen van de Starters AOV (ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering voor startende ondernemers):

 • Al vanaf zes maanden voorafgaand aan de start zijn kosten voor advies zakelijk aftrekbaar;
 • Advieskosten kunnen mogelijk gespreid terugbetaald worden over maximaal twee jaar (afhankelijk van de situatie);
 • U bent vanaf de start van uw bedrijf verzekerd;
 • U bent verzekerd naar draagkracht; zo bent u ervan verzekerd de premie altijd te kunnen blijven betalen;
 • Er wordt een Starters AOV plan (ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering voor startende ondernemers plan) met u gemaakt, zodat u toewerkt naar de verzekering die het best past bij uw veranderde situatie;
 • U kunt uw verzekering zonder nieuw advies aanpassen of omzetten - de verzekering wordt aangepast naarmate u het afgesproken bedrag verdient.
 • Gaat het onverhoopt minder goed met uw bedrijf? Dan kunt u het gewoon omzetten naar een goedkoper product dat bij u past.

Voor wie is een Starters AOV (ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering voor startende ondernemers)?

Een Starters AOV (ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering voor startende ondernemers) is een arbeidsongeschiktheidsverzekering die bedoeld is voor starters en aankomend starters. Met starters worden alle zelfstandige ondernemers bedoeld die minder dan drie jaar geleden begonnen zijn of van plan zijn binnen zes maanden te starten. Een startende zelfstandige is iemand die een eigen bedrijf of onderneming heeft of van plan is te beginnen. Ook als u meewerkt aan het bedrijf van een gezinslid of als u een zelfstandig uitgeoefend beroep heeft (zoals advocaat of huisarts) bent u als starter zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV). Ieder soort startend ondernemer van elk soort bedrijf (bijvoorbeeld een eenmanszaak, vof, bv of nv) is niet vanzelf verzekerd voor het risico van arbeidsongeschiktheid.

Een Starters AOV (ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering voor startende ondernemers) houdt rekening met:

 • alle (budget)beperkingen van starters;
 • de veranderende omstandigheden van inkomen en bedrijf;
 • het onvermogen om grote bedragen direct in een keer te betalen;
 • de wens om het risico aan te passen aan de onderneming;
 • het niet vast willen zitten aan een langdurig contract.

Wilt u meer weten over de Starters AOV (ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering voor startende ondernemers)? Vraag direct een gratis adviesgesprek voor de Starters AOV (ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering voor startende ondernemers) aan.

ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) premie berekenen en vergelijken

Als zelfstandig ondernemer wilt u waar voor uw geld. Daar hoort een zo volledig mogelijke ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) bij tegen een betaalbare prijs. Er zijn tientallen verschillende ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV’s) en voor elke situatie zijn de premie en voorwaarden weer anders. Met de ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV) Premietool vergelijkt u alle ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV’s) op de beste voorwaarden en de laagst mogelijke premie in een compleet overzicht.

AOV PREMIE-TOOL

Met deze premie vergelijkingstool vergelijkt u alle Arbeids­Ongeschiktheids­Verzekering (AOV) producten van alle maatschappijen en berekent u de Arbeids­Ongeschiktheids­Verzekering (AOV) premie voor uw persoonlijke situatie.

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt de juiste Arbeids­Ongeschiktheids­Verzekering (AOV) premie en mogelijkheden voor uw situatie.

Premie gegevens
Staat uw beroep er niet bij? Kies dan voor anders.
Maximaal 80% van uw huidige inkomen of van het te behalen inkomen.
Verzekerde

Vul uw gegevens in voor de uitslag van de vrijblijvende AOV premie berekening voor uw persoonlijke situatie.

Indien er voor uw premie berekening nog aanvullende gegevens nodig zouden zijn, zodat er bijv. een nog scherpere premie kunnen aanbieden, kunnen wij u hierover berichten.

Wanneer u tevreden bent met de premieberekening kunt u via ons ook de betreffende AOV aanvragen.

Vragen?

Heeft u hulp nodig of heeft u vragen? Wij zijn u graag van dienst.

ma t/m vr van 09:00 tot 17:00

Hoofdkantoor:
Postbus 84033
3009 CA Rotterdam

KvK: 24264670
AFM: 12007143