Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/arbeidsongeschiktheid.nl/arbeidsongeschiktheidsverzekering.nl/public/fw/plugins/sidebar/news/view.laatstenieuws.class.php on line 11
AOV Oversluiten/Zelfstandigen met een AOV - Informatie over het oversluiten van een ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) voor zelfstandige ondernemers. AOV Nederland www.arbeidsongeschiktheidsverzekering.nl - Arbeidsongeschiktheidsverzekering.nl

Zelfstandigen met een ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV)

Zelfstandigen die producten hebben afgesloten waarop provisie wordt geheven kunnen deze door middel van oversluiten, omzetten naar een provisievrij product. Zelfs nu het provisieverbod is ingegaan – en verzekeringsadviseurs wel moeite moeten doen om zich te onderscheiden – worden er nog steeds veel producten niet meegenomen in de vergelijking. U kunt zelf een onafhankelijke premievergelijking  maken tussen alle verzekeringsproducten en alternatieven.

Veranderingen door het provisieverbod op ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV's)

Door het voorheen gehanteerde provisiebeleid waarbij de provisie in opgesloten zat in de premie (bij het afsluiten van ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV's) vóór 2013), verdient de tussenpersoon elke maand geld aan de premie die u betaalt. Nu door de overheid een provisieverbod is ingesteld kunnen deze verzekeringen die volgens de oude regels zijn afgesloten veel duurder zijn dan nu mogelijk is.

Bekijk wanneer het loont om uw ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) over te sluiten.

Advies over ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV's) voor oversluiten

Doordat er geen provisie meer uitgekeerd mag worden voor ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV's) kan de netto premie voor u omlaag. Voor de tijd die de adviseur steekt in het oversluiten (met uitzondering van het gratis adviesgesprek) is de adviseur verplicht advieskosten te rekenen. Via onze ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) adviseurs kunnen de advieskosten verspreid over maximaal 24 maanden betaald worden.

Dit komt er in de praktijk vaak op neer – afhankelijk van de huidige verzekering – dat u alvast profiteert van een lagere premie per maand en niets merkt van de kosten van het oversluiten van uw ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV). De lagere premie en de advieskosten samen komen namelijk niet hoger uit dan de premie die u voorheen betaalde. Het bijkomend voordeel is dat u in de tussentijd beter verzekerd bent en na een aantal maanden houdt u meer geld over per maand, vanwege de lagere premie van uw ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV).

Fiscale aftrekbaarheid ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV)

De premie en oversluitkosten van de ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) zijn aftrekbaar voor de belasting. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek via één van onze erkende specialisten in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen betaalt u niets.

Vraag hier uw gratis en vrijblijvende ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV)adviesgesprek voor oversluiten aan.

Contracttermijn ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV's)

Na de eerste contracttermijn van meestal een jaar kunnen verzekeringen op ieder willekeurig moment over worden gesloten naar een beter passende en provisievrije ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV). Ook voordat deze termijn is afgelopen kan het zinvol zijn om u te laten adviseren over de mogelijkheden. De adviseur kan dan afspreken om voor u de polis op te zeggen per wanneer dit mogelijk is, wanneer u na het gratis adviesgesprek beslist om over te sluiten. U geniet dan zo optimaal mogelijk van de betere voorwaarden en/of een lagere premie.

Adviesgegevens
Totaal van de werkzaamheden moet 100% zijn.
Het verzekerde bedrag is het jaarinkomen dat u krijgt nadat u arbeidsongeschikt raakt. Dit is maximaal 80% van uw inkomen.
Persoonsgegevens

Vragen?

Heeft u hulp nodig of heeft u vragen? Wij zijn u graag van dienst.

ma t/m vr van 09:00 tot 17:00

Hoofdkantoor:
Postbus 84033
3009 CA Rotterdam

KvK: 24264670
AFM: 12007143