Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/arbeidsongeschiktheid.nl/arbeidsongeschiktheidsverzekering.nl/public/fw/plugins/sidebar/news/view.laatstenieuws.class.php on line 11
AOV Premie vergelijking/Starters - ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) premie voor startende ondernemers berekenen en vergelijken (0 - 3 jaar geleden gestart). AOV Nederland www.arbeidsongeschiktheidsverzekering.nl - Arbeidsongeschiktheidsverzekering.nl

Arbeids­Ongeschiktheids­Verzekering (AOV) voor Starters

Startende ondernemers proberen vaak om zoveel mogelijk kosten uit te sparen. Toch is het aan te raden om juist met betrekking tot arbeidsongeschiktheid geen onnodige risico’s te nemen. Zeker starters zijn financieel erg kwetsbaar en daarom is het belangrijk in een zo vroeg mogelijk stadium de mogelijkheden te onderzoeken voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Ik wil advies over ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV's) voor starters

Deadline verzekeringen via UWV

Tot 13 weken na de inschrijving bij de kamer van koophandel kan een vrijwillige verzekering via het UWV worden aangevraagd. Dit is een verzekering voor arbeidsongeschiktheid voor moeilijk verzekerbare zelfstandigen. Voor starters die tegen het eind van deze 13 weken aanlopen en denken moeilijk verzekerbaar te zijn, is het raadzaam om vóór het verstrijken van deze 13 weken de aanvraag één of beide van de vrijwillige verzekeringen af te sluiten via het UWV. Deze verzekeringen zijn namelijk dagelijks opzegbaar en na de 13 weken kan een dergelijke verzekering niet meer worden afgesloten.

Moeilijk verzekerbaar is iemand die een beroep met veel risico’s heeft gekozen om in te ondernemen, waardoor de premies bij particuliere ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV's) onredelijk hoog zijn. Het kan in dit geval goedkoper zijn om een verzekering af te sluiten via een uitkeringsinstantie (het UWV).

Wanneer zich nu al klachten voordoen of het invullen van een gezondheidsverklaring mogelijk kan leiden tot een medische keuring, kan de verzekeraar beslissen om u niet te willen verzekeren. In dit geval valt u ook onder de categorie ‘moeilijk verzekerbare zelfstandigen’. De premie van de vrijwillige verzekeringen zijn dan weliswaar vaak hoger, maar de enige mogelijkheid om arbeidsongeschiktheid af te dekken met een verzekeringsproduct.

Ik wil advies over hoe ik mij kan verzekeren met gezondheidsklachten.

Goed voorbereid is het halve werk

Ook voor de toekomst is het handig om te weten of en hoe u zich het best kunt verzekeren tegen de risico’s van arbeidsongeschiktheid. Na het al dan niet afsluiten van een vrijwillige verzekering, kunt u daarom een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aangaan met één van onze gespecialiseerde adviseurs. U begint dan goed voorbereid aan het ondernemers avontuur.

Bij het afsluiten van een verzekering is de zekerheid van het kunnen betalen voor starters van groot belang. Als u de ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) premie reeds bij het ondernemersplan erin verwerkt, dan kunt u de lening die u aangaat ook terugbetalen. Veel starters hebben de premie en kosten van een ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) niet verwerkt in hun ondernemersplan of hebben zelfs geen ondernemersplan geschreven. Als starter heeft u een voorrangspositie. U kunt als starter de mogelijkheid krijgen om de kosten gespreid over maximaal twee jaar terug te betalen, zodat u maandelijks een klein bedrag dat u kunt missen betaald.

Starten zonder Arbeids­Ongeschiktheids­Verzekering (AOV)

U kunt als starter tot drie jaar na de start van uw bedrijf een Starters AOV (ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering voor startende ondernemers) afsluiten die meegroeit met uw bedrijf. Zo hoeft u niet te starten zonder de zekerheid die een ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) biedt. Als u geen ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) afsluit dan komt u uit op schuldsanering en dit geeft de partij die de lening verstrekt geen zekerheid. Het kan langer duren voor de schuld is terugbetaald.

Arbeids­Ongeschiktheids­Verzekering (AOV) adviesgesprek voor starters

Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs is altijd volledig kosteloos. Wanneer door u besloten wordt om door te gaan met adviseren voor het afsluiten van de verzekering, worden wettelijke advieskosten gerekend. Speciaal voor starters bestaat er via onze adviseurs de mogelijkheid om deze kosten gespreid te betalen. Hierbij geldt de wettelijke maximale termijn van maximaal 24 maanden, zonder extra kosten.

Dit komt er in de praktijk op neer dat u profiteert van de laagste premie per maand en verzekerd bent, terwijl u niets merkt van advieskosten. De lagere premie en de afsluitkosten samen komen namelijk niet hoger uit dan de premie die u zou betalen wanneer u een verzekering afsluit via een adviseur die niet gespecialiseerd is in ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV's). En daar komen de advieskosten dan nog bovenop, die u dan direct in één keer moet afrekenen. Het bijkomend voordeel is dat u tevens beter verzekerd bent en na een aantal maanden houdt u ineens veel meer geld over, dat u mooi in uw eigen bedrijf kunt stoppen. De premie en de advieskosten zijn aftrekbaar voor de belasting.

Het is ook mogelijk om een verzekering aan te gaan met een ingangsdatum in de toekomst, zodat de kosten die u maakt voor het advies, buiten de maanden kan lopen waarover premie wordt betaald. Of u kiest alleen voor het gratis ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) adviesgesprek, waarop u in een later stadium van uw bedrijf altijd terug kunt komen. U kunt hier afspraken over maken met de adviseur.

ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) premie berekenen en vergelijken

Als zelfstandig ondernemer wilt u waar voor uw geld. Daar hoort een zo volledig mogelijke ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) bij tegen een betaalbare prijs. Er zijn tientallen verschillende ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV’s) en voor elke situatie zijn de premie en voorwaarden weer anders. Met de ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV) Premietool vergelijkt u alle ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV’s) op de beste voorwaarden en de laagst mogelijke premie in een compleet overzicht.

AOV PREMIE-TOOL

Met deze premie vergelijkingstool vergelijkt u alle Arbeids­Ongeschiktheids­Verzekering (AOV) producten van alle maatschappijen en berekent u de Arbeids­Ongeschiktheids­Verzekering (AOV) premie voor uw persoonlijke situatie.

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt de juiste Arbeids­Ongeschiktheids­Verzekering (AOV) premie en mogelijkheden voor uw situatie.

Premie gegevens
Staat uw beroep er niet bij? Kies dan voor anders.
Maximaal 80% van uw huidige inkomen of van het te behalen inkomen.
Verzekerde

Vul uw gegevens in voor de uitslag van de vrijblijvende AOV premie berekening voor uw persoonlijke situatie.

Indien er voor uw premie berekening nog aanvullende gegevens nodig zouden zijn, zodat er bijv. een nog scherpere premie kunnen aanbieden, kunnen wij u hierover berichten.

Wanneer u tevreden bent met de premieberekening kunt u via ons ook de betreffende AOV aanvragen.

Vragen?

Heeft u hulp nodig of heeft u vragen? Wij zijn u graag van dienst.

ma t/m vr van 09:00 tot 17:00

Hoofdkantoor:
Postbus 84033
3009 CA Rotterdam

KvK: 24264670
AFM: 12007143