Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/arbeidsongeschiktheid.nl/arbeidsongeschiktheidsverzekering.nl/public/fw/plugins/sidebar/news/view.laatstenieuws.class.php on line 11
AOV Premie vergelijking/Overzicht - Overzicht ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) premievergelijking. AOV Nederland www.arbeidsongeschiktheidsverzekering.nl - Arbeidsongeschiktheidsverzekering.nl

Overzicht Arbeids­­Ongeschiktheids­­Verzekering (AOV) premievergelijking

Met de ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) Premie Tool kunt u verschillende soorten ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) met elkaar vergelijken.

Vergelijk Arbeids­Ongeschiktheids­Verzekeringen (AOV's) met elkaar

Om ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) premies te vergelijken zijn vier groepen te onderscheiden:

Er zijn verschillende mogelijkheden om arbeidsongeschiktheid af te dekken. Dit kan met een verzekering via een verzekeringsmaatschappij of via UWV. Welk soort ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) bij u mogelijk is, hangt af van uw situatie. In sommige situaties is een combinatie van verzekeringen het best passend.

Bekijk welke ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) in uw situatie het best past.

U heeft nog geen ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) afgesloten

Wat u opbouwt wilt u graag behouden. Wanneer u bent begonnen als zelfstandige is het zinvol om u goed te laten adviseren over de mogelijkheden, maar dit kan ook vóór de start zinvol zijn. Bij het schrijven van het businessplan kan het risico op arbeidsongeschiktheid vast worden ingecalculeerd. Dit geeft eventuele investeerders ook meer vertrouwen in startende ondernemers, waardoor zij eerder een lening zullen verstrekken. Als u zich goed laat adviseren kan de premie van een ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) een kleine investering blijven.

Bent u minder dan drie jaar geleden gestart met uw bedrijf? Dan wordt u aangemerkt als starter (startend ondernemer) en kunt u extra starterskortingen ontvangen door een Starters AOV af te sluiten. Deze ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) groeit mee met uw bedrijf en wordt afgestemd op uw persoonlijke starter situatie en startersinkomen. In de premievergelijking kunt u aangeven dat u starter bent of: Lees meer over de Starters AOV.

U heeft elders een ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) afgesloten

Voor zelfstandigen die al een verzekering hebben kan het zinvol zijn om over te sluiten. Wanneer u in 2012 of eerder een ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) heeft afgesloten kan deze provisievrij worden gemaakt. Hierdoor betaalt u een lagere ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) premie. Ook de voorwaarden zijn er sinds die tijd op vooruit gegaan, waardoor u een betere ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) kunt krijgen dan u reeds heeft afgesloten.

ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) premie berekenen en vergelijken

Als zelfstandig ondernemer wilt u waar voor uw geld. Daar hoort een zo volledig mogelijke ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) bij tegen een betaalbare prijs. Er zijn tientallen verschillende ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV’s) en voor elke situatie zijn de premie en voorwaarden weer anders. Met de ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV) Premietool vergelijkt u alle ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV’s) op de beste voorwaarden en de laagst mogelijke premie in een compleet overzicht.

AOV PREMIE-TOOL

Met deze premie vergelijkingstool vergelijkt u alle Arbeids­Ongeschiktheids­Verzekering (AOV) producten van alle maatschappijen en berekent u de Arbeids­Ongeschiktheids­Verzekering (AOV) premie voor uw persoonlijke situatie.

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt de juiste Arbeids­Ongeschiktheids­Verzekering (AOV) premie en mogelijkheden voor uw situatie.

Premie gegevens
Staat uw beroep er niet bij? Kies dan voor anders.
Maximaal 80% van uw huidige inkomen of van het te behalen inkomen.
Verzekerde

Vul uw gegevens in voor de uitslag van de vrijblijvende AOV premie berekening voor uw persoonlijke situatie.

Indien er voor uw premie berekening nog aanvullende gegevens nodig zouden zijn, zodat er bijv. een nog scherpere premie kunnen aanbieden, kunnen wij u hierover berichten.

Wanneer u tevreden bent met de premieberekening kunt u via ons ook de betreffende AOV aanvragen.

Vragen?

Heeft u hulp nodig of heeft u vragen? Wij zijn u graag van dienst.

ma t/m vr van 09:00 tot 17:00

Hoofdkantoor:
Postbus 84033
3009 CA Rotterdam

KvK: 24264670
AFM: 12007143