Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/arbeidsongeschiktheid.nl/arbeidsongeschiktheidsverzekering.nl/public/fw/plugins/sidebar/news/view.laatstenieuws.class.php on line 11
AOV Contact/Over Ons - Over het bedrijf en de mensen achter ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering.nl AOV Nederland www.arbeidsongeschiktheidsverzekering.nl - Arbeidsongeschiktheidsverzekering.nl

Over ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering.nl

Altijd de laagste premies van Nederland

ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering.nl is een landelijke adviesorganisatie die zich tot doel stelt om voor u als verzekeringsnemer daadwerkelijk de aller laagste premies en beste voorwaarden van ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV's) in de financiële markt op te zoeken. Hiervoor hebben wij een unieke zoekmethode opgezet waardoor wij u de laagste verzekeringspremies in Nederland kunnen bieden. Vervolgens brengen wij u als verzekeringsnemer desgewenst in contact met een gekwalificeerd erkend verzekeringsadviseur die gespecialiseerd is in ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV's), zodat u deze verzekeringspremie ook daadwerkelijk kunt verzilveren.

Wij staan voor:

  • Een compleet onafhankelijk advies

  • Persoonlijk maatwerk

  • De scherpste premie

  • De beste voorwaarden

  • Zekerheid door recht op uitkering

  • Betrouwbaar door de strenge voorwaarden waar onze adviseurs aan voldoen.

Opgezet door verzekeringsspecialisten

ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering.nl is een initiatief van verzekeringskenners die al sinds 1972 in de verzekeringsmarkt zitten. Reeds in 1999 zijn wij begonnen aan ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering.nl. Ondertussen vinden duizenden ondernemers per week via ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering.nl de best passende aov’s voor hun situatie.

Vraag direct een adviesgesprek aan of maak een premievergelijking.

Waarom de meesten teveel ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV)premie betalen

Door het voorheen gehanteerde provisiebeleid waarmee akkoord is gegaan bij het afsluiten van ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV's) voor 2013 verdient de verzekeraar elke maand geld aan de premie die u betaalt. Nu door de overheid een provisieverbod is ingesteld kunnen deze ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV's) die volgens de oude regels zijn afgesloten veel duurder zijn dan nu mogelijk is. Bovendien kan oversluiten ervoor zorgen dat de provisie uit de premie wordt gehaald.

Doordat verzekeringsadviseurs toch wel zouden verdienen aan een afgesloten verzekering via deze provisie, werden zij niet echt uitgedaagd om een gedegen onderzoek uit te voeren die in uw situatie het best passend zou zijn. Ze maakten immers veel uren hiervoor, maar hadden nog geen inkomsten. Hierdoor is het vaak voorgekomen dat er producten aanbevolen zijn die niet het best passen bij de voor ieder specifieke situatie. Gevolgen hiervan zijn dat mensen nu te hoge premies betalen, er onzekerheid heerst of ze wel of geen recht hebben op een uitkering en de ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) niet de gewenste risico’s afdekt.

Zelfs nu het provisieverbod is ingegaan – en verzekeringsadviseurs wel moeite moeten doen om zich te onderscheiden – worden er nog steeds veel producten niet meegenomen in de vergelijking. Via ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering kunt u zelf een vergelijking maken tussen alle verzekeringsproducten en alternatieven. Wij hebben een netwerk opgebouwd van erkende adviseurs die gespecialiseerd zijn in ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV's), waardoor u zich verzekert voor wat u daadwerkelijk wilt hebben voor een lagere premie.

Sluit uw aov nu over

Nu is het moment om uw ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) lasten goed onder de loep te nemen. Door de ontwikkelingen op de verzekeringsmarkt kunt u waarschijnlijk profiteren van een verzekeringsproduct dat nog beter op uw situatie is afgestemd. Omdat verzekeringspremies wekelijks (en soms zelfs dagelijks) wijzigen, raden wij u aan niet te lang te wachten met het voordeliger oversluiten van uw huidige ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV). Wij staan voor u klaar en willen u graag verder helpen.

Maak direct een ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) premievergelijking of vraag een gratis adviesgesprek aan.

ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) premie berekenen en vergelijken

Als zelfstandig ondernemer wilt u waar voor uw geld. Daar hoort een zo volledig mogelijke ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) bij tegen een betaalbare prijs. Er zijn tientallen verschillende ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV’s) en voor elke situatie zijn de premie en voorwaarden weer anders. Met de ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV) Premietool vergelijkt u alle ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV’s) op de beste voorwaarden en de laagst mogelijke premie in een compleet overzicht.

AOV PREMIE-TOOL

Met deze premie vergelijkingstool vergelijkt u alle Arbeids­Ongeschiktheids­Verzekering (AOV) producten van alle maatschappijen en berekent u de Arbeids­Ongeschiktheids­Verzekering (AOV) premie voor uw persoonlijke situatie.

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt de juiste Arbeids­Ongeschiktheids­Verzekering (AOV) premie en mogelijkheden voor uw situatie.

Premie gegevens
Staat uw beroep er niet bij? Kies dan voor anders.
Maximaal 80% van uw huidige inkomen of van het te behalen inkomen.
Verzekerde

Vul uw gegevens in voor de uitslag van de vrijblijvende AOV premie berekening voor uw persoonlijke situatie.

Indien er voor uw premie berekening nog aanvullende gegevens nodig zouden zijn, zodat er bijv. een nog scherpere premie kunnen aanbieden, kunnen wij u hierover berichten.

Wanneer u tevreden bent met de premieberekening kunt u via ons ook de betreffende AOV aanvragen.

Vragen?

Heeft u hulp nodig of heeft u vragen? Wij zijn u graag van dienst.

ma t/m vr van 09:00 tot 17:00

Hoofdkantoor:
Postbus 84033
3009 CA Rotterdam

KvK: 24264670
AFM: 12007143